Дарина Павлова се натиска с Джоуел Шумахер на яхта в морето.

На снимката Дарина е гушната с друг мъж, но Шумахер дърпа ръката й за целувка. От друг кадър обаче се вижда как двамата вечерят в елитен ресторант, където наборът на Лили Иванова е гушнал здраво г-жа Мулти.

Запознанството им станало на летния кинофестивал на остров край Неапол - Ischia Global Festival, който приключи преди броени дни. Шумахер е поканен като специален гост на майсторски клас в рамките на програмата на форума, който се проведе в конгресния център Angelo Rizzoli-Lacco Ameno-Auditorium.

Българката пък е поканена на фестивала в качеството й на продуцент на тв шоуто Sognando Italia, пише "Телеграф", цитира blitz.bg.

Джоуел Шумахер е прочут със своята многостранност и способността да сменя филмовите жанрове с еднакъв успех сред публиката и критиците. Той започва кариерата си като дизайнер на костюми за Уди Алън и Хърбърт Рос, преди да си създаде име като сценарист със Sparkle и Car Wash. Сред най-популярните му филми са "Батман завинаги", "Батман и Робин", "Осмата миля", "Да умреш млад" и др.