Антоанета, както е истинското й име, пее още от дете, когато ходела предимно по сватби.

В момента е известна попфолк звезда, която има много интересни истории за разказване.

Една от новите попфолк звезди - Роксана, може да се похвали с бакшиши над 20 хиляди евро.

"Била съм на такива цигански сватби дето и повече пари е имало от 20 хил. евро", призна тя в тв интервю.

Според обичая й връзват една лента на главата и под нея празнуващите започват да слагат банкноти под нея. Така в края на тържеството се е случвало тя и оркестъра да са си спечелили доста добри пари, отделно от взетия хонорар. Но нещата не винаги са били така "розови", защото е започнала да работи още от дете.

"Беше много тежко и интересно. Като 13-14-годишна работех в една фабрика за чушки - затварях люти чушлета. Те бяха за чужбина износ. Шефът на фабриката беше много лош, все с мен се заяждаше, защото работя бързо, а се плащаше на буркан. След това се преместих на едни краставици", ракзаза Антоанета.

По същото време горе-долу започнала да пее. Родителите й не я пускали и затова тя бягала от вкъщи през прозореца. По сватбите пък много й се радвали, защото била малка.

"За 27 години видях много", признава Роксана.

Затова решила да направи филм за живота си. Сценарият написал Максим Генчев, а историята разказва за малко момиченце, което тръгва от нищото и постига целите и мечтите си само. Нещата обаче за момента боксуват. Първите спонсори се отказали, после намерили нови, но и те се отказали.

"Трудно стават нещата. Явно за момента не ми е писано", добави певицата.