Райна сподели с феновете си, че в момента изживява труден период, но това няма да й попречи да бъде щастлива.

"Аз имам много, дори всичко, но всичкото това ''всичко'' е НЕматериално...", написа Райна в профила си във Facebook.

Според нея много хора я натоварват с ненужната си завист, смятайки че материалните неща са истинското щастие. Въпреки коментарите по неин адрес, тя не била злопаметна и прощавала. Все пак не може да търпи лицемерието.

"Не съм по вещите или скъпите придобивки. Обичам да ходя без грим, не робувам на марки. Често нехая за това, че съм с някой друг килограм отгоре или съм си причинила петно от сладолед върху блузката си на обществено място. Дори не ми пука, какво като съм познато лице и петната стоят добре, ако си ги носиш с настроение", пише още фолк дивата, цитира blife.bg.

Бившата половинка на Коцето е категорична, че не се стреми да бъде актуална. Старае се да си създава щастие сама, а не да разчита някой друг да свърши тази работа. Освен това не брои парите в чуждия джоб и мрази дългите часове пазаруване, затова дори не пробвала дрехи.

"Везна съм, но не се колебая много - бързо взимам решения. Не задържам емоциите си, само се научих да ги контролирам от време на време. Все още съм твърдоглава и ината като дете. Трудно приемам съвети и самата аз рядко си позволявам да давам такива. Често патя от откровеността си, но и това не ме възпира. Свенлива съм, въпреки палавия ми и провокиращ поглед понякога и като повечето жени - обичам да флиртувам", признава Райна.

Като критика към себе си отбелязва, че не е сред най-постоянните хора. Също така понякога се държи като дете.

"Харесвам това, което правя, СЪМ и мога... Танците ме правят щастлива. Не се мъча да правя онова, за което знам, че не съм призвана. Мечтите ми не са много, но пък са реалистични. Късметът ми никакъв го няма напоследък, никога не съм го имала в хазартни или каквито и да било такива ситуации (и без друго не си падам по това), но пък не е малко, че съм имала късмета да се родя на точното място и в подходящата среда. Бъдете щастливи с това, което носите у вас, а не с това, което нямате", призовава още Райна от страницата си в социалната мрежа.