Фолк певицата Райна е на ръба на нервна криза, защото години след раздялата с неверника Константин, все още е самотна и не може да намери човека на своя живот.

Преди два дни неотразимата перла на модерния поп – фолк ревнала пред свои колежки, че вече действително не издържа на самотата и не знае какво да прави, пише skandalno.net.

„Имам чувство, че вече ще вампирясам без мъж до себе си. Понякога нощем не мога да заспя и по няколко часа си бия главата в стената от скука, защото няма с кого да споделя ни хубаво, ни лошо. Не се сърдя на Коцето, защото той пое по своя път и аз истински се радвам за него. Надявам се обаче и мен да ме споходи щастие в най – близко време” – проплакала тя.

Нейните приятелки се опитали да й дадат акъл като я стегне шапката, просто да се отъркаля с някой поне за една нощ, но певицата мигновено се дистанцирала от подобна перспектива. Тя категорично заявила, че не е като някои други, които си свалят гащите за една нощ и влюбчивата й натура просто не позволявала да се държи като лека жена.

В рязък контраст с тези нейни изявления обаче бe поведението й на афтърпартито на концерта на Планета HD. Райна буквално събра погледите на всички гости на купона с кръшни танци пред непознат симпатяга, на когото се усмихваше гальовно през цялото време.

Вижте фотогалерия:

Афтърпарти на концерта по случай 2 години телевизия ''Планета HD'' и рожден ден на Преслава

Концерт 2 години Планета HD

Снимки: Bulphoto