Дългоочакваният дует на Тони Стораро и неговия син Фики вече е факт. Парчето „Кажи ми като мъж" е подкрепено и с ефектен видео клип.

Двамата отдавна обмисляли идеята за съвместна песен, но било въпрос на време да попаднат на подходящия проект. Това се случило преди няколко месеца, когато открили гръцката песен, композирана от Пантелис Пантелидис, който в момента е изключително актуален автор в Гърция. Текстът е дело на Диян Георгиев, а аранжиментът е на Даниел Ганев.

„Мисля, че много хора ще открият себе си в тази песен и ще я заобичат. Текстът е много човешки, много истински.", сподели Човека-глас.

Интригуващото изпълнение съчетава дълбокия и богат глас на Тони Стораро с нежния лиричен тембър на Фики, който е ученик в Националното музикално училище „Любомир Пипков" в профил Поп и джаз пеене.

„Това, че сега сме записали попфолк парче, не значи, че аз твърдо съм решил да се изявявам само в този стил музика. Смятам, че в музиката не трябва да има граници. Съществуват хубави и лоши песни, добри и недотам добри изпълнения. Жанрът не е определящ.", каза 18-годишният Фики.