Тони Стораро поднася на почитателите на горещите ритми разбиващ микс, наречен „Докажи се, брат ми”.

В танцувалната китка звездата на Diapason Records си партнира със своя колега и приятел Джамайката. Тъй като демото на парчето изтече в Интернет дни преди официалната му премиера, то вече се радва на огромен интерес от страна на феновете и със сигурност има потенциал да стане едно от най-желаните в клубовете из цялата страна.

Само месец след като пусна предишния си проект „Мъртва си за мен”, Големия Тони поднася нов хит на многобройните си фенове. Миксът „Докажи се, брат ми” всъщност включва няколко различни мелодии, като всички те са обединени от танцувалния ритъм и забавния текст.

„Предното ми парче – „Мъртва си за мен” е в умерено темпо, с много сериозни и въздействащи думи. Това е песен за ценители и се надявам, че ще остане във времето. Но виждам всяка вечер на участията си на какво се радват хората и затова реших да направя един суперкупонджийски микс, на който всички да танцуват и да се забавляват.”, аргументира се Човека-глас.

Тони Стораро сметнал, че ще е по-подходящо да не представя китката от кючеци като солов проект и затова поканил своя дългогодишен приятел Джамайката. Той не е особено познат на широката публика, тъй като се изявява предимно на сватби и различни тържества.

„Много добър певец е, а и такива парчета много му лежат. Затова се спрях на него и се радвам, че прие поканата ми да направим този проект заедно. Той измисли музиката, а двамата заедно – текста.”, разказа Тони.

„Мисля, че се получи доста добре. Виждам, че макар да не сме пуснали официално микса, има огромен интерес към него и феновете искат да го изпълнявам по няколко пъти на всяко мое участие.”, допълни изпълнителят на „Мъртва си за мен”.

Изтеклият в Интернет демо вариант на песента е различен от официалния. Оригиналната версия е доста променена като структура и освен това има много по-ударно звучене, благодарение на аранжимента на Даниел Ганев.

Звездата на Diapason Records и продуцентите му планират в скоро време да заснемат видеоверсия към купонджийското парче.