Иво Дойчев – братът на Алисия, има удоволствието да шофира супер скъпо возило.

Джипът по всяка вероятност е принос от любимата му сестра, шушукат негови познати.

Иво обаче не обичал да се изтъква и го раздавал сравнително скромно. Той така и не споделил пред приятелите си от кого е лъскавият „Рейндж Роувър”, пише kliuki.net.

Въпреки, че не разчита на Алисия да го издържа, тя редовно му правила изненадващи подаръци. В случая този е особено баровски, а Иво Дойчев така още повече събуждал интереса на мадамите около себе си.

Братът на Алисия редовно провокира фенки във Фейсбук. Той показва мускули, стегнато тяло на плажа или в джакузито и явно знае как да омайва жените.

Дали си има гадже, все още обаче е под въпрос и това допълнително насърчава обожателките му в мрежата. Славата на Алисия пък е нещо, което му носи само суперлативи, убедени са в компанията на звездното братче.

Освен, че се фука със стройната си фигура, той е показал на околните с какъв джип разполага и движи из града. Може да не е от най-перчещите си, но явно все пак суетата го блазни, коментират го усърдно в нета.

„Има възможности човекът, кара си го с кеф, какво го обсъждате толкова!”, „Чуждата завист – край няма! Няма значение дали Алисия му е дала парите за тази кола, важното е, че е негова, нали?!”, защитават го разпалени момичета, които се надяват да го впечатлят.

Още снимки на Иво вижте