Веселина ще участва в един от най-престижните балкански фестивали за македонски песни "Фолк фест - Валандово", който ще се състои този уикенд.

Младата изпълнителка на Diapason Records ще се включи в конкурсната надпревара във втората вечер - на 8 юни.

Тя ще се представи на сцената с песента "Побараj ме", която е по текст на Драган Таневски и музика и аранжимент на популярния македонски композитор Бобан Мойсовски, който е автор и на последното парче на певицата - "Избери си", чието видео можете да гледате в ефира на FEN TV Full HD.

Във фестивала традиционно има български участници, но за Веселина това ще бъде дебют във Валандово.

"Много се развълнувах, когато получих поканата за този форум, който има близо 30-годишна история. Там са пели някои от най-популярните у нас изпълнители и за мен ще бъде голяма чест да се изявя на тази сцена, редом до най-известните имена в македонската музика. Искам да благодаря на композитора Бобан Мойсовски, който повярва в моя талант и ми гласува страхотно доверие точно аз да изпълня неговата песен. Ще дам най-доброто от себе си и се надявам да се представя максимално добре" - казва Веселина и обещава съвсем скоро да представи песента "Побараj ме" и на българската публика, пише signal.bg.