Фолк певицата Антонина е силно разочарована от държанието на каскадьорката Стела Ангелова в танцовото риалити Dancing Stars.

Изпълнителката дори сподели това в социалната мрежа, подкрепяйки позицията на много други известни личности и фенове, които също изразиха негативното си отношение към Стела, пише bliasak.bg.

"Потресена съм от държанието на Стела Ангелова в Dancing Stars, която си позволи да покаже среден пръст на Калин Сърменов, само защото той дръзна да си каже мнението за танците й!!!! Някои хора се самозабравят като отидат в САЩ и си мислят, че са станали велики звезди. Горката Стела, например, се е взела за звездата в "Отмъщението", но да не забравяме, че тя е просто каскадьорката, която снима бойните сцени на героинята. Тук в България никой не я знае и харесва, за разлика от Део, когото изгониха, за да остане госпожата с двойно Л в името, на което видно много държи. За мен тя не е по-добра от Део или от когото и да е друг в шоуто и не заслужава да е на финал заради грозното си поведение. И да, не ме е страх да не ми покаже среден пръст на мен сега, да не забравяме, че фолк певиците са по-хард, хахахах, така че ако реши да се заяжда с мен, ще получи заслуженото от нея", написа Антонина.

Припомняме, че този понеделник Стела предизвика истински скандал на финалната права на състезанието, като направи неприличен жест към члена на журито Калин Сърменов и обяви, че оценките не я интересуват, а тя и партньорът й Наско танцували само за любовта на феновете си.