Не е ли тъжно да остаряваш като гей? - Какво да кажа, старостта също е избор. Аз не мога да се дам на никого на моите години... Ако това е остаряване, аз се чувствам прекрасно, отговори на Мартин Карбовски на връх рождения си ден лорд Евгени Минчев по ТВ 7.

По-добре да остарявам като гей отколкото като дебела жена - обобщи думите на госта си водещият.

Естествено е, че човек се ражда като гей, коментира Минчев.

На въпроса дали е възможно някой някого да направи гей, той каза, че това е надеждата на хората, които са се родили такива и си търсят оправдание за същността си.

"Аз съм сексуално любопитен, за да получа от живота всичко".

"Има абсолютен заговор на хора с гейове да минават на предни позиции и в тоя заговор влиза и Ирина Флорин. Защото аз й представих първия й компактдиск. Ако това е някаква гей мафия за лансиране... - не може да има заговор за лансиране. В такъв случай аз трябваше да съм министър-председател", обяви Евгени Минчев.

Той призна, че във военното училище, в което е учил, направил опит за самоубийство заради една двойка. Нагълтал се с хапчета.

Може би класата е въпрос на познание за живота, ...но много от хората, променили класата си, може би се самозабравят.

Аз не съм се самозабравил, когато си сменях класата, коментира състоянието си той.

По рано през деня Евгени Минчев е демонстрирал, че не спада към тази категория, като е почерпил с бонбони хората, пътуващи в трамвай. В това число бонбони получили тъмнокож и роми.

Гостът сподели спомени от мрачното си минало и части от бляскавото си настояще. Заяви, че мечтае това, което е постигнал, да може го задържи и да го направи по-добро, а когато влезе някъде в Лоднон да казват: "Евгени Минчев българинът влиза".

Лордът призна, че големите любови в живота му са го вдъхновявали, чрез тях се е преоткривал, а раят е неговото настояще.

Екипът на Карбовски ще има ексклузивните права да заснеме предстоящия бал, на който Евгени Минчев ще отпразнува 50-тия си рожден ден и на който ще присъства Чочолина.