Чалга звездите Константин и Преслава са двойка и в никакъв случай не поддържат само приятелска платонична любов!

От около 2 месеца насам именитите изпълнители са подновили за пореден път любовната си връзка, а сексуалните им отношения вече не са тайна за клюкарите от попфолк съсловието. Няколко колежки на Преслава и Константин от „Пайнер” потвърдиха мълвата, че двамата са любовници.

Според клюката именно забранената любов между Преслава и Коцето е станала причина едрогърдата звезда от Добрич да приключи със скандал отношенията си с милионерския наследник Георги Станоев – Малката Бирма. В средата на март Жоро Бирмата изгони Преслава, като не пропусна да си прибере от нея всички подаръци, които й е направил. Импулсивният младеж се почувствал унизен, след като научил от свои приятели, че любимата му подозрително често се залоства в хотел край София с Константин.

След официалната раздяла на Преслава с Жоро Бирмата фолк фурията се е отдала изцяло на любовта си със своя колега. Константин и хитовата изпълнителка прекарват ежедневно по няколко часа заедно и даже не крият, че са любовници. Преслава често може да бъде видяна да се вози или да шофира джипа на Коцето БМВ X6, решен в любимия й искрящ червен цвят, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net. Любовната история между чалга звездите може да доведе до поредния ВИП развод. Съпругата на Константин – Надя, не крие разочарованието си от показната любовна авантюра на мъжа си с Преслава. Според близки до половинката на Константин, Надя се изнесла от семейното жилище. Други пък твърдят, че изпълнителят на хита „Черна роза” ремонтира апартамент в нова кооперация в Студентски град, за да се нанесе да живее там с Преслава.

За любовните отношения между сексапилната брюнетка и Коцето се заговори за първи път преди 3-4 години, малко след като Преслава приключи краткотрайната си връзка с дискотечния бос Петко Димитров. Оттогава Преслава смени няколко мъже, но никога не забрави за любимия си Константин. В попфолк гилдията сравняват връзката на чалга звездите с друга забранена любов, продължила години наред – тази между футболната звезда Георги Иванов и манекенката Цеци Красимирова. След всяка любовна раздяла с актуален баровец Цеци се връщаше при женения Гонзо, за да помпа нараненото си его.

„Коцето и Преслава се чувстват добре заедно и най-важното – не се ревнуват един друг. Нищо чудно след време дори да се венчаят”, обсъждат новата стара любовна двойка клюкарите от чалга съсловието.