До края на тази година трябва да се появи новото дуетно парче на Преслава и Константин.

В момента песента е само проект, каза Константин в токшоуто "Открит микрофон" по радио "Сигнал плюс", предаде signal.bg.

Няколко са авторите, които пишат дует за двамата изпълнители, за да може да се избере най-доброто парче.

"Подготвяме някои неща. Тя /б.а. Преслава/ ми предложи една-две песни, аз ú предложих една-две... Мислим как да се развият нещата, пък даже имаше един момент, в който тя казва: "Ами аз ти предложих, ти се направи на луд, сега какво да ти досаждам".

Аз ú казвам: "Ами и аз ти предложих...". Действаме. Ще има песен. В момента подготвяме такова нещо. Има композитори, които са специално ангажирани с това занятие - да пишат. Ще избираме. Не сме много капризни, но в същото време май сме много капризни, за да има такъв подбор и да стават добре песните, явно сме доста капризни" - обяснява певецът.

Константин сподели, че и двамата с Преслава много обичат да изпълняват балади и близо година след излизането на песента "Не ми пречи", все още тя е сред любимите им парчета.

Двамата гласовити изпълнители са и добри приятели. "Ние сме много близки - чуваме се, излизаме, вечеряме заедно, ходим по участия - тя с мен, аз с нея" - казва Константин.

Вижте видео:

Константин и Преслава - Не ми пречи

Снимка: .Х.Доладжаков