Фолк певецът Ангел е новият гост на репортерката ни Ива Атанасова в предването на Hotnews.bg ''Неудобно''.

Чаровният изпълнител ни гостува за втори път, като можете да видите какво ни сподели преди време.

Въпреки, че славата му като фолк изпълнител предполага и върволица от фенки, готови да стоплят леглото му, Ангел твърди, че любовниците му се броят на пръстите на едната му ръка. Дали сме склонни да му повярваме? Едва ли!

Пленен от красотата на репортерката ни Ива, изпълнителят пусна чара си в действие и й предложи "дует": "Имаш визията - със сини очи, руса косичка... Естествено руса си, нали? Много харесвам такъв цвят...", подхвърли палавият изпълнител.

Въпреки, че е получавал неприлични предложения от фенки, а също и си е лягал с почитателка, Ангел е възмутен от днешната младеж:

"Наборите от 87-ми нагоре са нещо плашещо, напиват се, падат по дискотеките. Идват и ми правят предложения, предлагат се на 40-50 годишни, искат пари за това, лягат си безразборно... Аз предпочитам да имам сериозна връзка и да съм само с един човек... толкова болести има в днешно време, че те е страх да си легнеш с някой."

Подпалил ли е хотел, имал ли е проблеми с полицаи, мислят ли го за гей, защо няма дует с колежка, редовно ли прави секс и в какви любопитни ситуации е попадал Ангел, разберете от видеото: