Английски език и обвинения за гимнастическата мафия са сред актуалните причини за скандали зад кулисите на "Денсинг старс", разучи "Труд".

Пресечна точка на кавгите според източниците на "Труд" най-често се оказвала Стелла Ангелова.

Професионалната каскадьорка е сред фаворитите на зрителите, но е и любимка на Илиана Раева от журито в шоуто на Нова тв.

Именно фаворизирането (според конкуренцията) от страна на президентката на федерацията по художествена гимнастика дразнело другите две най-амбициозни звезди танцьорки - Елен Колева и Глория.

Още повече че не е тайна, че майката на Стелла е близка приятелка на Раева.

Недоволството се засилило още повече, след като в понеделник Раева нападна открито Глория, като коментира, че в изпълнението има повече попфолк, отколкото салса.

Самата Стелла, колкото и блестяща танцьорка да е, с поведението си предизвиквала недоволство сред танцьорите и другите звезди.

Заради претенциите продуцентите трябвало да сменят хотела, в който е отседнала, което предизвикало мрънкане сред останалите участници.

Освен това Стелла често се сърдела на хората от екипа, обиждала фризьори и гримьори и дори... предпочитала да говори на английски език, докладваха свидетели на скандалите. Професионалните танцьори за нея били "персонал", а тя отказвала дори да се вози в една кола с тях.

Стелла вече се изпокара с пилето на фолка Райна, която заради контузия я замести като партньорка на Наско Месечков. След това каскадьорката дори се върна предсрочно на дансинга, независимо че докторите бяха препоръчали да си почива още една седмица.