Известният актьор Стефан Рядков направи шокиращи разкрития.

Комикът е убеден, че Дългия е направил всичко възможно да съсипе тв кариерата му, а след това се подиграва с него в книгата си „За стърченето".

Преди години Стефан бе истинска перла в актьорския състав на „Шоуто на Слави". За него няма невъзможна за пресъздаване звезда от родния и световния шоубизнес.

Той е първият, който едно към едно копира Лили Иванова. От него се учат Виктор Калев и другите по-млади актьори.

До 2006 г. отношенията между Слави Трифонов и Стефан са перфектни. След това изведнъж се влошават и Дългия прави всичко възможно, за да стъжни живота на Рядков и да го лиши от добре платени изяви по телевизията.

*Стефан

„Слави така си е преценил, така е решил да действа. Наистина ми беше трудно, след като напуснах шоуто, но не съм тръгнал да се оплаквам на куцо и сакато", споделя огорчено комикът. "Знаех, че рано или късно ще изплувам, защото за всеки човек с качества накрая се намира подходяща работа. Слава Богу, успях да се върна към театъра, който съвсем бях изоставил”.

В момента актьорът се изявява успешно в „Като две капки вода” и се радва на любовта на зрителите. Има прекрасно семейство и се опитва да се грижи и за болната си майка.

„Правя каквото мога за близките ми. Те знаят, че съм изключително зает и понякога не ми остава време дори за сън. Не обръщам внимание на злобните коментари. Обвиниха ме, че съм се отрекъл от майка си, че ще се развеждам, защото съпругата ми изневерява. Това са лъжи. Имам прекрасно семейство и заради тях по цял ден съм на педалите", категоричен е Стефан Рядков, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.