Стела се възстанови от изключително тежката си травма само за седмица и заяви снощи, че отново тренира.

Сериозен скандал е на път да разклати “Dancing Stars”. Този път обаче не става дума за конкуренция, завист или нагласени победи, а за опашата лъжа от страна на продуцентите на шоуто, в която са замесени Стелла и Наско.

Дали идеята е била на залязващата 40-годишна каскадьорка, или на продуцентите, не е ясно. Говори се обаче, че никой от участниците не е видял Стелла да пада по време на тренировки, не са забелязали линейката, а кадърът с лекаря, незнайно защо хирург, когато би трябвало да я види ортопед, изглеждаше доста нагласен.

Ортопеди пък твърдят, че при такава травма възстановяването е най-малко три месеца, а Стелла е готова за седмица и даже танцува.

Носят се и слухове, че самата Стелла  капризничела на тренировките и два пъти се появила пияна и приятелката на майка й Илияна Раева е изпратила да изтрезнява и я заменила с Райна.

Това било удобен ход по няколко причини.

Първо Стелла си вдига пооклюмалия рейтинг и се появява като герой на сцената. Второ публиката, която обича Райна, я вижда да танцува с Наско и изпада във възторг от разкошното й изпълнение. Трето, появява се интрига в „Денсинг старс“ и се увеличава броят на зрителите.