Атрактивният танцьор призна, че мисли за времето, в което вече няма да се занимава с танци, но е категоричен, че плановете му за бъдещето отново са свързани с интересни шоу програми.

А това лято се очертава като доста активно и съпроводено от много музика, изкусни движения и забавления, издаде той.

Преди време Пламен Маринов създаде дамската формация Cream Team и в момента усилията му са насочени основно върху изявите на момичетата. Разбира се, той самият не може да стои далече от сцената, защото тя е голямата му страст. Най-хубавото обаче е това, че работи с хора, с които му е приятно.

"Нещата вървят много дорбе. Освен това възстановяваме "Максимус". Оказа се, че има пазарна ниша", издаде той.

Според Пламен между двете групи се получава една страхотна симбиоза, която е много по-актрактивна като репертоар за заведенията. За самите танцьори също е страхотно изживяване. Затова не изключва възможността да направят нещо общо.

"Замислял съм се, че в един момент трябва да спра да съм танцьор и този момент наближава много сериозно. На теория имам време, на практика не мисля да се пенсионирам като танцьор. Смятам да прекратя преди хората да почнат да ме молят да прекратя", коментира Пламен.

Вече има планове за бъдещето и всички те са свързани отново с шоу и сцена. Все пак отбелязва, че предпочита да е под светлините на прожекторите, не да е организатор.

"Тръпката ми е на сцената", категоричен бе Пламен, цитира blife.bg.

Мускулестият симпатяга се захваща първо с народни танци преди години. Всичко започва, когато е едва 7-годишен и майка му решава да го насочи в тази посока. Продължил тренировките цели 10 години, защото му харесало.

"Там се научих да работя в екип. От тази гледна точка народните и състезателните танци, както и много видове спорт са голяма школа - изграждат те като комплексен състезател, което е много важно", казва Пламен.

В гимназията се увлича от театъра и така обикаля по много фестивали.

И сега не е забравил съвсем за актьорската професия и се опитва да я вплита в програмите, които подготвя. "Максимус" до голяма степен е театър и същото се стреми да постигне и при изявите на Cream Team.