''В скоро време тази неморалница  ще го докара Валери до сълзи'', коментират интернет потребители. Николета за пореден път предизвика негативна вълна от коментари по повод снимка, която тя самата пусна в мрежата.

Плеймейтката уж напусна риалитито ''Къртицата'', за да е със семейството си, но вместо това тя губи време да се щрака с близката си дружка Азис.

Моделката сама публикува снимка във Фейсбук, на която тя и Азис са без дрехи, а певецът от незнаен пол е грабнал Ни Ло за силикона, пише kliuki.bg. Явно госпожа Божинова мирна не седи и вместо да си гледа дъщеричката, предпочита да си прави провокативни снимки, с които да привлича внимание.

Този път обаче мъжът на Николета, Валери Божинов, доста се е ядосал. Все пак всяко търпение си има граници и поредното провокативно фото на съпругата му, е дошло в повече на футболиста. Според близки до звездното семейство, Валери смята да постави Николета на място. Според него е време тя се спре и да започне да се държи както подобава на една майка.

До колко ще успее Валери да укроти Николета, никой не знае. Едно е сигурно обаче- всички да отвратени от поведението на Ни Ло и се чудят дали манията й за медийно внимание, няма да съсипе живота й на по-късен етап.