Венета Райкова разкри кой е "Къртицата".

Водещата се оказа доста добре информирана и в час с най-новите интриги във формата.

Блондинката потвърди подозренията на зрителите, че Жени е къртицата.

"Новина от последния час - сигурни източници ми казаха, че Жени К. е Къртицата!! Новото ми предаване Къщата на Нова се снима в Къщата на Биг Брадър както знаете, а тя е точно до базата на Къртицата и техническият екип се оказа, че има доста информация!! Ех, никакви тайни не могат да се опазят в Нови Хан хахахаха", това написа Венета в социалната мрежа.

Жени бе заподозряна за Къртица от зрителите още при първото гласуване, а най-наблюдателната участничка в шоуто - Миглена, продължава да уверява, че Калканджиева е Къртицата и това извади Жени от равновесие.

При последния лайф тя се нахвърли срещу младото момиче и едва не й налетя на бой. Все пак, ако бъде разкрита "къртицата" няма да получи голямата награда - от 250 000 лева.

В момента Жени е в немилост откакто не е собственичка на модна агенция "Визаж" и единствено връзките й помагат да се уреди за водеща в "Терминал 7" и да води заедно с Мая Савова "Жените говорят", след като Вихра напусна Иван.

Затова шестата по красота в света буквално изтерясва, когато някой я уличи за къртица, тъй като, ако се издаде - няма да прибере наградата - многото пари, от които Калканджиева явно се нуждае.