Тейлър Суифт има връзка със сърфист. Певицата заменила певеца от групата Уан Дайрекшън Хари Стайлс с хавайския сърфист Джон Джон Флорънс, наричан Джей Джей, с когото се запознала по време на пътуване в Австралия през ноември миналата година.

"Тейлър се запозна с Джей Джей, когато беше в Оз. Тя го смяташе за много забавен, но по същото време възобнови връзката си с Хари Стайлс, така че загърби чувствата си. Тейлър се свърза с Джей Джей, след като се раздели с Хари и двамата излязоха на среща, когато той беше в Америка. Тейлър и Джей Джей пътуват много по работа, но планират втора среща този месец", разкри запознат източник пред британското издание на списание "Грация".

Професионалният сърфист Джей Джей потвърди полугласно слуховете за връзката, когато на спортно състезание в Куинсланд, Австралия, беше запитан за романса му с певицата. "Точно сега това е тайна, все още не мога да я кажа публично", заяви той.

23-годишната певица е известна със способността си бързо да скача от връзка във връзка. Преди време тя се срещаше с Конър Кенеди, Джейк Джиленхол, Тейлър Лаутнър и Джон Мейър, пише БГНЕС.