Днес точно в 17 ч. ще бъде излъчен пилотният епизод на първия у нас онлайн сериал ''Пред разкритие''.  За да бъдете информирани за всички подробности, може да се присъедините към отвореното събитие във Фейсбук:

Още в първия епизод ще станем свидетели на основната сюжетна линия – взаимоотношенията на семейство Филипови и техния съсед, в чиято роля ще гледаме Митко Павлов.

Онлайн сериалът ''Пред разкритие'' ще се излъчва всеки четвъртък от 17 ч. Първият сезон се състои от 8 епизода като всеки един от тях е с интерактивен финал – зрителите сами ще могат да избират неговия завършек.

Екипът на ''Пред разкритие'' призовава зрителите да следят внимателно подробностите в диалога и различните сцени, тъй като в най-скоро време предстои да бъде обявена игра с въпроси и награди за най-активните.

''Пред разкритие'' попада в новия за България жанр ''шортком''. Всеки един от епизодите ще бъде с продължителност между 3-6 минути, което ще позволява на зрителите да го следят по всяко време и през различни мобилни устройства с достъп до интернет.

В ролите ще видим Пламена Гетова, Маргарита Хлебарова, Станислав Тодоров, Тодор Димитров, Сами Антонов и Божана Мановска. Гост-звезда е Митко Павлов.