Актьорът Деян Донков избяга от "Къртицата".

Корумпираното ченге от сериала "Под прикритие" не стои в къщата на шоуто през цялото време като другите участници, пише bgdnes.bg.

Донков бил засечен миналата седмица в петък в ресторанта на Народния театър да хапва и пийва на свобода, вместо да търка наровете в "Къртицата". Това разказаха свидетели на случката, изумени, че Донков е извън къщата.

Фенове на актьора умували как някой може да напусне "Къртицата" когато си поиска и да се връща обратно.
В случая обаче Донков не е избягал, а просто се бил договорил с продуцентите на шоуто да го пускат за роли в театралните му постановки. Вечерите с приятели обаче са бонус, за който Деян умело финтирал продуцентите.

Самият Донков определи влизането си в шоуто като "безпроблемно" и заяви, че то няма да навреди на връзката му с актрисата Радина Кърджилова.

"Три месеца могат да минат като 3 дни или като 3 години. Когато сме изправени пред изпитание, когато имаме доза адреналин в кръвта си, времето минава по-бързо", коментира при влизането си актьорът, но сам описа гледката от прозореца си с израза "като в затвор".

Междувременно актьорските умения на Деян Донков не му помагат особено, тъй като масово феновете на предаването смятат, че именно той е къртицата в най-новото риалити на България.

Зрителите набедиха българския Дон Жуан веднага след излъчването на първото изпитание, в което според тях той е направил всичко възможно, за да прецака отбора си. По-наблюдателните пък го разконспирирали още с отварянето на плика, защото се оглеждал като "ощипана мома".

"Какъв актьор е тоя, язък, че навсякъде го хвалят какъв невероятен талант има. Дори кучето ми разбра, че е той. Къртицата е сляпо животно, ама ние не сме", е един от разпалените коментари във Фейсбук.

Участниците в риалитито първоначално заподозряха баскетболиста Любомир Жечев, като го обявиха и за най-големия дразнител в къщата, но зрителите смятат, че той е прекалено неуравновесен, за да се справи с подобна задача.

Набитото българско око не се върза и на уж случайния гаф на водещите. Иван се изцепи в ефир по адрес на Любо, че "все пак това е къртицата", но хората решиха, че това е просто блъф на продуцентите, с който искат да отвлекат вниманието от твърде рано разкрития Донков.