Миналата седмица певицата Цветелина се дипломира официално и вече е магистър по „Консултативна психология”. На специална  церемония, авторката на книгата  „Фабрика за мечтатели” получи своята втора диплома от Пловдивския университет.

Лично професор Василев връчи документа на Цветелина и я поздрави за отличния успех. Певицата е получила няколко предложения в областта на психологията, но засега е решила да посвети годината на досегашното си призвание - музиката. Тя подготвя дългоочаквания от почитателите й музикален проект.

В същото време, Цветелина продължава да поддържа своя група за позитивно мислене в интернет „Фабрика за мечтатели”, както и да отговаря на многобройните писма, които получава от хора искащи съвет в различни области на живота. Изпълнителката се радва, че може да бъде полезна на своите почитатели не само с песните, стиховете, които пише, но и като човек. Тя смята, че нейното призвание е да показва на хората светлата страна на живота  и го прави по един необикновено-обикновен начин.