Рапърът Кание Уест е на път да втрещи света за пореден път. Певецът обмисля да кръсти новия си, шести студиен албум "I Am God" (в превод от англ. - "Аз съм бог"), съобщи Би Би Си.

Близки до звездата източници обявиха пред телевизията, че работното заглавие на тавата е "наполовина хумористично", с което отчасти потвърдиха скандалното решение.

Това обаче не е първият случай, в който изпълнителят прибягва до религиозни символи и сравнения. През февруари той и бременната му приятелка Ким Кардашиян имитираха статуята на Исус Христос в Рио де Жанейро.

Носителят на "Грами" освен това позира като Спасителя за януарската корица на сп. "Ролинг стоун", окичен с корона от тръни.

Заглавието на компилацията все още не е потвърдено официално. Въпреки това е известно, че в него ще бъдат включени дуети с редица знаменитости.

Подобно на заглавието на албума, името на бъдещото пеленаче предстои да бъде оповестено. Ким наскоро коментира редица слухове за избора на двойката, като отхвърли разпространените твърдения, че детето й ще носи име с буквата "к", каквито имат всички сестри от лагера "Кардашиян", пише БГНЕС.