Фолк певицата Ивена сподели в интервю, че скандалите са най-добрия PR за изпълнителите. Тя не скри, че покрай всичко това се вдига и хонорарът на съответната звезда.

"Не искам да говоря лошо за колежки и нямам такова намерение. Не знам какви са хонорарите на мои колежки и моя няма да го коментирам.

За тези неща си има продуцент и аз съм доволна от моето възнаграждение. Тези взаимоотношения се уреждат между изпълнител и продуцент" - споделя певицата.

Изпълнителката на "Просто замълчи" е на мнение, че колкото по-скандална е една личност, толкова по-добре върви и кариерата ѝ.

"Всичко е според PR-а. PR-ът продава. Когато хората те свързват с много скандални неща, които се случват с теб самия, тогава си по-търсен и ти се вдига хонорарът. Започват да забелязват и песните ти повече, и всичко, ставаш по-търсен" - каза тя.

Ивена заяви, че не е привърженичка на този начин на действие и припомни, случилото си преди години, когато по време на наградите на сп. "Нов фолк", тя и колежката ѝ Габриела се сбиха, но това не е бил нарочен скандал, потвърди тя и каза:

"Един скандал имаше с мен, стига толкова! Но този PR не беше нагласен. Да, хората харесват понякога такива неща, но на мен специално не ми допадат. Аз просто не съм такъв човек, не искам скандали! Искам само хубави неща да ми се случват" - подчерта тя, пише signal.bg, цитира blife.bg.