Ким Кардашиян вече се е специализирала отлично в привличането на медийно внимание.

Ако не чрез собственото си риалити, то чрез прекалено афиширане на детайли от връзките си, както и чрез добрите стари социални мрежи.Преди няколко седмици пищната брюнетка сподели кадър в Instagram, който показва обагреното й в кръв лице. Тогава стана ясно, че половинката на Кание Уест се подлага на т.нар. "вампирски лифтинг", при който се взима кръв от вената на пациента, премахват се тромбоцитите и след това се инжектира обратно в тялото, по-конкретно: върху лицето.

Изглежда, че това не е единствената процедура, по която си пада риалити звездата. Защото още една стряскаща снимка се появи в любимата й социална мрежа.

Този път лицето на Ким е обсипано не с кръв, а с игли. Кардашиян явно си пада и по акупунктура, за която някои твърдят, че облекчава гаденето, предизвикано от бременността, пишат от jenite.bg.

Фотосът е направен в изключително близък план и няма как да не забележим силния грим, който носи брюнетката. Винаги сме си мислили, че подобни процедури се прилагат върху съвършено чиста кожа, но явно правилото не важи, щом са предвидени снимки за Instagram.