Емил Кошлуков доста сериозно е закъсал със здравето.

Утре може и да не се яви на екран заради крайно несериозното си отношение спрямо съветите на лекарите и спрямо собственото си здраве.

От близо месец той се търкалял из болниците тайно, а като дойде време за работа, духвал. Особено по детски той постъпил миналата седмица.

След като за трети път лекарите цепнали сливиците му да извадят гнойта от тях, той си облякъл дрешките и отишъл да си води предаването, въпреки че медиците едва не го вързали за леглото.

Не мога да оставя ефира празен, оправдал се той. В момента му е направена четвърта операция и лекарите го предупредили, че ако им дойде пак, ще го пратят в друга болница.

Въпреки че му обяснили, че заболяването му е сериозно, че се лекува в болнични условия, че не бива да излиза на студения вятър и да говори, той изчезнал да се уговаря със събеседниците си.

Кошлуков имал този проблем от дете, но в момента болестта се е изострила и непрекъснато сливиците му събират гной.

Никакви антибиотиции и инжекции не помагат, понеже е много недисциплиниран пациент. В това състояние не могат да бъдат извадени сливиците и трябва да се овладее процесът. Ако пък не стане, водещият може да изгуби гласа си и да започне само да шепне.

Излишният героизъм, който проявява вреди само на него. На зрителите нищо няма да им стане, ако една събота пропусне да се яви на екрана, но той рискува много, твърдят медиците.

Приятели на Емил пък смятат, че той се появява в студиото с температура и задушаваща кашлица, не заради зрителите, а заради егото си да докаже, че може да води предаване и с 39 градуса.

Инатът не е помогнал на никого и той трябва да се върне в леглото си в болницата, категорични са те.