Преслава разкрива, че в нейната професия няма лесен път към върха.

Най-титулуваната фолк певица е на мнение, че е нужно време и усилия, за да изградиш името си и да спечелиш публиката, показвайки своите качества, но трудностите съпътстват и вече утвърдените звезди, пишат от signal.bg.

"В началото беше доста трудно. Тогава се бориш да покажеш кой си, да покажеш какво можеш. Трудно ти е, защото все още си никой. Но пък и сега не е лесно, защото сега имам какво да губя вече. А бих ли загубила такова нещо? -Не! Трудно е да слезеш, много е трудно! Дано не ми се налага! Във всеки един момент човек може да започне да залязва по някакъв начин - да не му върви в песни или пък да реши да се откаже... Не знам как ще го направя. Дано да съм с акъла си, както има една дума, да не ме боли много" - казва певицата пред "Планета" и пояснява: "Не толкова да се откажеш, колкото да започне да не ти върви, да забиваш, да виждаш нещата по един начин, а те вече да не са така. Колко талантливи изпълнители има, аз имам любимци, които нямат хитове - какво правят?!".

Още с излизането си на музикалната сцена, преди повече от 9 години, Преслава успя да впечатли феновете и бързо натрупа популярност, благодарение и на вокалните си качества, и на силните хитове в репертоара си. За близо десетилетие звездата на "Пайнер" има в дискографията си 6 албума и продължава да е сред най-желаните и аплодирани изпълнители у нас.