Антония Петрова и съпругът й Александър Бередин ще отбележат една година от сватбата си.

Засега двамата не са планирали нещо специално за празничния ден. „За нас е важно да сме заедно“, сподели Антония в „Жените говорят“ по ТВ 7

„Не бързаме за дете. Засега отлагам това, защото кариерата ми върви възходящо“, призна Антония. а съпругът й сподели, че полът на детето не го интересува „Полът на бебето няма значение, каквото Господ даде“, отсече Бередин.

Антония още носи годежния пръстен със сапфири и диаманти. В брака си и двамата правят компромиси, но по-улегнал и отстъпчив е Бередин. „Аз искам всичко да се  случи, както аз съм го планирала, да стане веднага, а той  ме приземява“, признава си Антония.

Тя е безкрайно благодарна на съпруга си, че е напуснал родината си и е дошъл в България заради нея.

„Много съм му благодарна, че дойде в България. Трудно е на неговата възраст да се променяш, но той го направи заради любовта и аз няма да го забравя“, каза Петрова.

Александър бил домошар и предпочитал да си стои у дома, докато половинката му искала да се забавлява по дискотеки.

„Веднъж седмично се забавляваме навън. Иначе вечер си стоим в къщи, играем шах, но той винаги побеждава. Баща му е бил майстор по шах. Иначе си готвим. В последно време и аз се опитвам да експериментирам в кухнята и въртя разни засукани гозби“, похвали се Антония, пишат от blife.bg.