Антония Петрова, която е по-известна с прозвището си Мис Крокодил, не случайно е най-одумваната светска личност и не слиза от страниците на списанията.

Миската съвсем целенасочено вилнее с пачки по магазини, заведения и курорти. Низвергнатата от народа перничанка нарочно не дава покой на харчлъка си, за да е интересна и да събира светското внимание.

Освен това тя иска да я причисляват към списъка на милионерите и да буди завист у миски и фолк певици, пише "Всеки ден", цитира lifestyle.bg.

В последните месеци битието на Антония е постоянно достояние на масовата аудитория, като скандалната миска на няколко пъти се самоопредели за българската Парис Хилтън.

За да затапи устите на злобарите, които я изкарват „грозна и глупава", перничанката прави всичко по силите си, за да ги убеди точно в обратното - колко е умна и красива.

Мис Крокодил не спира да парадира - кани журналисти в дизайнерския си дом и пазарува пред камерите на модни предавания дрехи за десетки хиляди евро.

За 5-звездния си начин на живот обаче тя разчита изцяло на финансите на съпруга си Александър Бередин.

Руснакът е развързал кесията си широко и младата булка определено му излиза солено. За по 20 бона на месец джобни ламтяла Тоца, като в тази сума не влизат разходите й за шофьор и чистачка в дома.

Антония изразходва сумата единствено по магазини за дрехи, скъпи заведения и почивки в различни курорти.

Част от парите били заделени и за нейни приятелки - „журналистки", които неизменно отразяват в изданията си скъпарския живот на популярната им другарка.