Поли Генова си изгуби съня заради една типично женска мисъл, която не й дава мира вече месеци наред - "Искам да отслабна!"

Изпълнителката почти се е психирала. Тотално е объркала диетите и вече просто отказва да сложи залък в устата си.

На тази гледка се натъкна папарак на "България Днес" в средата на седмицата. Поли се бе сляла с тълпата в столичен мол, обикаляше витрини и щандове с пролетни парцалки и обувки. С нея бе новото й гадже - Вернер, който за разлика от името си е чист българин.

Влюбените младежи само плакнеха очи в надценените стоки и не се решиха да потрошат парички. От толкова разглеждане Вернер прегладня и завлече любимата си в "молски" ресторант. Водеше я за лакътя, защото нямаше как да я сграбчи за косата - за пореден път Генова си е сменила прическата, остригала се е като каторжник в Русия - отстрани до кожа, отгоре с перчем, пише bgdnes.bg.

Без да гледа менюто, Вернер поръча картофена наслада с кайма за себе си и супа за гаджето си, която не проявяваше никакъв интерес към манджите. Като послушно дете Вернер излапа порцията си за отрицателно време, че посегна и на чинията на Поли.

Генова нямаше никакъв проблем с кулинарния набег - предпочете да си ровичка в джиесема с наведен нос. Така де, кой човек, подложил се на зверска диета, ще се кефи да гледа как някой нагъва стабилно?

Снимки: Николай Минчев, България днес