Евгени Минчев хвърли потресаваща като водородна бомба новина и призна, че в близкото минало с Миро от ''Каризма'' са имали сърдечни отношения. Той тактично отказа да назове нещата с истинските им имена, но за сметка на това заяви, че в един определен момент певецът е бил неговата муза и стимул за вдъхновение.

''Той бе моята муза и моят приятел. Често идваше у дома и винаги носеше китайска храна. Водехме безметежен живот из дискотеките, непрекъснато мърдахме напред – назад, по пътищата на родината. Със сигурност някои от песните му са посветени на мен, но не знам кои точно” – каза Евгени Минчев.

За да се отблагодари подобаващо на Миро от ''Каризма'', Евгени Минчев пък му посветил няколко стихотворения, издадени в стихосбирката ''Живот на педал''. По време на интервюто той дори изрецитира части от тях, които тук не е уместно да бъдат предадени.

В крайна сметка Евгени Минчев призна чистосърдечно, че все още е влюбен в Миро от ''Каризма'' и много иска да си го гушка. Припомняме, че за певеца от години се носят слухове за неясната му сексуална ориентация, които той упорито продължава да отрича. Името му на няколко пъти бе забърквано с рапърът Криско, чалга изпълнителят Крум и още цял куп видни представители на звездното общество, пише skandalno.net.