Топ водещата Миглена Ангелова най-после е влюбена до уши. Звездата на ТВ7 си намери майстора с последното си гадже.

Миглена и любимият й не живеят заедно, макар връзката им да е доста сериозна. Решението да бъдат просто гаджета и да не делят един гардероб било на водещата. Горчивият й опит с пет провалени брака и 4 деца от различни мъже я научил, че съвместното съжителство убива любовта рано или късно.

По тази причина мадам „Искрено и лично” предпочела да го кара като студентка. Двойката се среща всяка вечер, но после всеки се прибира в дома си.

„Това е най-добрият вариант. Оставате си интересни един на друг, не си омръзвате, продължавате да се ухажвате, вместо да водите разговори за сметките за тока”, споделила Ангелова с приятелки.

Водещата на ТВ7 се чувствала все по-обвързана с приятеля си, макар и без брак. И през ум не й минавало да заглежда други мъже.

Въпреки всичко Миглена упорито пази в тайна името на човека до себе си. Заради многобройните си провалени връзки тя се страхува, че ако го разкрие пред широката публика, с любовта й ще бъде свършено.

Въпреки опасенията си обаче твърди, че се чувства щастлива и това й личи. Всеки ден става все по-хубава и усмихната, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.