са подготвили близо 30 хиляди холандски лалета за всички жени, посетили Мтел магазин в деня на празника на жената 8-ми март.

Освен цветен поздрав, дамите ще могат да се насладят и на изкушението , който влиза в магазините на Мтел. Смартфонът е част от лимитираната дамска серия La Fleur на Samsung, отразяваща цветната природа на нежния пол.

По повод на деня на жената, всеки закупен телефон от специалната серия La Fleur, ще носи подарък и от Мтел - елегантно кожено калъфче като комплимент от компанията.

притежава стилен корпус, покрит с флорални мотиви, а в съчетание с отличните си характеристики, се превръща в идеалното бижу за всяка дама.

Компактната мини версия на Samsung Galaxy S III разполага с 4-инчов Super AMOLED-дисплей, който изпъква с брилянтна цветна картина на образа.

Смартфонът работи с операционна система Android 4.1 (Jelly Bean), модифицирана с фирмения интерфейс TouchWiz за бърза реакция при команди. На разположение на дамите е и 5-мегапикселова камера, с която могат да запечатат всеки значим момент.

се предлага на цени от 17,90 лева на месец с тарифни планове Surf & Talk.