Младият актьор играе една от главните роли в историческия сериал на TV7 "Дървото на живота", който тръгва на 3-ти март.

И макар че досега отказваше подобни предложения, това е едно приятно изключение, от което решил да се възползва.

Само няколко дни преди официалната премиера на историческия сериал "Дървото на живота" едно от главните действащи лица - Владо Карамазов, разказа подробности за своя герой Панто Вълчев.

"Моята роля е на човек, който е много напредничав и умее да преследва целите и мечтите си и воюва за тях. В някои ситуации е неудобен за семейството, но има своя логика и я преследва. Вложил съм много любов в този образ и в сериала и се надявам да се е получило нещо хубаво", сподели Владо пред BLife.

На пръв поглед образът, в който трябва да влезе, изглежда меркантилен, само че вдействителност не бил такъв. Просто в началото на сюжета показва малко повече от негативните си черти, но истината е, че има и много позитивни.

Иначе в живота Карамазов признава, че не е срещал хора като Панто. За сметка на това непрекъснато се сблъсква с меркантилни личности, особено от женски пол.

"Повечето жени в днешно време са меркантилни. Интересуват се от материалното, а не от духовното", отбелязва Владо.

Що се отнася до големия интерес, който личността му предизвиква у младите дами, той твърди, че е малко преувеличен. Не можело да се каже, че го преследват някакви момичета като в Холивуд, но като популярен човек има някакъв континген от хора, които го харесват. Все пак няколко пъти се е случвало да го преследват, но това в никакъв случай не е ежедневие.

"Тук в България тези неща са, меко казано, нелепи. Ние не сме звезди като тези в Щатите", добави още Владо.

Като оставим обсебените от него жени, в професионален план издава, че иска да му се случат още много неща. Според него е още в началото на своята кариера, макар от дебюта му да са минали около 10 години. За това време човек научава основните неща за професията, убеден е той.

"Оттук-нататък ще ме връхлетят наистина хубавите неща", надява се Владо.

Преди време го видяхме и в ролята на телевизионен водещ, но сега изглежда основно се е концентрирал върху актьорската професия. За онзи период си спомня като за приключение, което никога няма да забрави. Той самият обаче не би участвал в риалити формат, но не изключва възможността на 100%, защото всичко зависи от обстоятелствата.