Фолк певицата Алисия призна пред Гала в ''На кафе'', че Валери Божинов не поддържа силна връзка със сина си, но за сметка на това, любимият й Ники Михайлов се държи страхотно с малкия Валери.

“Иска ми се нещата да бъдат по-други, но Валери е далеч, има си задължения и явно не може да си грижи за сина си така, както ми се иска. Но в същото време Николай Михайлов е страхотен. Малкият Валери е на пет години и много добре знае кой е баща му. Ники му е по-скоро приятел, но двамата се разбират отлично. Малкият е голям сладур”, призна Алисия пред Нова телевизия.

Попитана дали е вярно, че скоро е получила предложение да участват благотворително в предаването “Стани богат” заедно с Николета, Алисия призна: “Нямам проблем да играя заедно с Николета за благотворителна кауза. За мен благотворителността е страхотно нещо. Съгласих се, но тя отказа.”

*Ники и Алисия

*Валери и Алисия

Последният клип на Алисия към песента й ''Мистър грешен'' е сниман на Малдивите, а идеята й дошла спонтанно докато била там на почивка.

“От много време Ники искаше да участва в мой клип и именно по време на тази почивка на Малдивите ми се роди идеята. Направихме клипа, а участието на Ники е загадъчно. Всичко стана много добре”, призна още Алисия.

Певицата взе отношение и по темата за нападките срещу поп фолка.

“В последно време всеки напада поп фолка все едно той е виновен за всичко. Странно ми е. Ние се намираме на Балканите и трябва да има такива ритми. Не мога да разбера рапърите, които постоянно нападат поп фолка. Никой фен на поп фолка не е тръгнал да хули рапа. Ние какво да кажем за текстовете на рапърите. Като цяло спорът ми е странен. Все едно сега някой ще изкара така нещата, че поп фолкът ще се окаже виновен за случващото се в държавата”, разсъждава Алисия, пише blitz.bg.