Шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева разкри, че танците са оказали положителен ефект както в професионалния, така и в личния й живот.

По тази причина тя с радост приела да се включи като жури в новия сезон на Dancing Stars, който съвсем скоро ще тръгне в ефира на Нова ТВ. Именно като участник в шoуто тя се влюбила в танците.

"Това за мен беше една приказка,  една изключително приятна авантюра. След 20  години извън сцената на художествената гимнастика имах шанса отново да играя пред публика и то не какво да е, а пасо добле и виенски валс", обяснява Илиана Раева, пише bliasak.bg.

"Трябва да ви кажа, че в това шоу получих изключителна култура по отношение на танците, които са си изкуство. Освен това танците ме вкараха в такава добра спортна форма, в каквато не бях влизала от години. На 45 години си върнах духа и формата от младостта. Танците ми дадоха нов,  различен тласък  в живота, в нещата които правя, в начина по който ги правя. Неочаквано за мен, танцът оказа полезен ефект в личния и професионалния ми живот. Даде ми едно ново усещане и една различна визия за нещата", допълва съпругата на Наско Сираков.