Певицата Вики Терзийска от “Мастило” е от жените, които не обичат да показват половинката си в светлината на прожекторите. Вики не крие обаче, че тежкият й характер е причина много често да се кара с мъжа до себе си.

Заради този факт често се кара с мъжете до себе си. За нея идеалният мъж не съществува.

”Най-вероятно идеалният мъж за мен ще бъде този, който успее да направи компромиса да живее с мен и да изтърпи тежкия ми характер. И да ме приема такава, каквато съм”, споделя тя и допълва:

“За мен е важно един мъж да бъде адаптивен, да знае как да накара една ситуация да заработи за него и да му донесе нещо. Било то финансово, било то като авторитет. Колкото повече е активен и динамичен, толкова повече е интересен един мъж”.

Вики коментира и мълвата, че се вдъхновява с наркотици.

„Няма такова нещо. Аз съм категорично против дрогата. Към наркотиците се пристрастяват само слабите хора. Аз съм всичко друго, но не и слаб характер. Разбира се, не мога да кажа, че не съм пробвала - пушила съм марихуана. Но това е нещо, което всеки нормален младеж е пробвал. Хубаво е младите хора да открият нещо друго, към което да са зависими. Да са зависими към музиката, към книгите, към природата, а не към химията”, са думите й.

Любопитна подробност е, че Вики Терзийска е поредната знаменитост, запалена по гмуркането. Преди да нахлузи водолазната маска, певицата изпитвала истински страх от водата. Когато потеглила с акваланг към морското дъно, паниката й се изпарява за секунди. Чаровницата вече има и сертификат за инструктор, пише ''Монитор''.

„Гмуркането ме успокоява, дава ми хармония, балансира ме. Не мога да плувам, но дайвингът няма нищо общо с това. Беше ми много интересно, когато се гмурках за пръв път, също като играта в киното”, сподели Вики.