Росен Петров е съкрушен след последната си връзка, продължила година и половина.

Днес тя вече е само спомен от миналото, а освен че е бил зарязан най-безцеремонно от любимата си, водещият е получил още един удар, пише „Уикенд”, цитира kliuki.bg.

Броени дни след скъсването мистериозната госпожица била забелязана с нов партньор под ръка, от когото е бременна. Терминът й е след няколко седмици, а Росен Петров е обиден и съсипан от предателството й. По всяка вероятност тя му е слагала рога още по времето, когато официално са били гаджета – отбелязва изданието.

Бившият сценарист на Слави избягва да говори за личната си драма, но в редки моменти на откровение споделя подробности около нея. Бившата приятелка на Росен не била представителка на шоубизнеса, нито известно в медиите лице. Запознали се случайно, но още в началото той си паднал по нея и започнал да й се обажда периодично. След няколко срещи връзката им се задълбочила. И така до преди няколко месеца, когато дамата си стегнала багажа и го напуснала – пише вестникът и припомня, че преди да започне последната си връзка, Росен Петров имаше 4-годишна афера с красавицата Зарина.