Подценявате ме. Прочетох някъде, че съм се съгласила да вляза за 50 хиляди лева хонорар в ''Къртицата''. Това за мен са малко пари, обяви Николета Лозанова.

Тя, която отказа да влезе в сума ти предавания, реши внезапно да участва в това. Наистина хонорарът й едва ли ще е само 50 бона, след като отсега започна да дава интервюта и да хвали риалитито. Тя обяви, че ще даде всичко от себе си, защото това е един непознат досега за българите формат и в него ще има страшни, изкушаващи, опасни и подли мисии. Азис и НиколетаЩе се съглася на всичко, стига то да не е в разрез с морала ми, категорична е плеймейтката. Но шоуто е интересно и ме запали. Ни Ло веднага каза, че ще й е мъчно за Валери и Никол, но се била подсигурила и нейната майка и свекърва й заедно ще гледат бебето, а тя три месеца ще се прави на къртица.

Даже се говори, че е сложила импланти в скулите си, за да изглежда по-добре пред камерата, но разбира се тя отрече и каза, че имплантите са измислица на хора, които й завиждат на красотата. И нескромно добави, че е много апетитна хапка за продуцентите, понеже е хубава, известна и много хора ще стоят пред телевизора, за да я гледат. А участието й щяло да бъде добър трамплин за нея в професионален план. Което пък означава, че има още някаква договорка с телевизията след приключване на предаването.

На въпроса тя ли ще е ''къртицата'' във формата, Николета присви загадъчно очи и каза – гледайте ме и ще видите. Явно доста ще я гледаме по всички възможни неща преди старта на предаването, а Карбовски угоднически ще направи с нея още минимум две интервюта, отново наричайки я явление, красавица, загадъчна и жена, за която би се оженил. А Азис, който също ще влиза в шоуто, ще продъни главите на своите фенове също с реклама и ще гушне солиден хонорар за това, пише skandalno.net.