Скандални публикации се появиха из социалните мрежи. В снимки качени от профила на чалга звездата Азис, той позира с лист хартия и надпис- ''Валери, искам те… ПАК''.

Супер скандал се заформя в семейството на Валери Божинов. След като публично Азис показа, че иска Валери Божинов, Николета не остана особено доволна. Тя разкри, че се страхува от това Валери да има наклонности към мъже и по-конкретно от това да не хване футболиста и певеца ''на кълбо''.

Лозанова има притеснение, след като не веднъж е виждала как мъжа й и скандалният певец оставали насаме по 10-15 минути всеки път като се засичали в нощни заведения.

Това разбира се ставало рядко, защото Валери в момента играе за италианският футболен клуб Лече и престоят му в България е ограничен. Но когато Божинов и компания се връщали у нас, за мачове на националния отбор, моментите на усамотение с Васко се увеличавали. Това накара Николета да поиска сметка от своя любим, който разбира се отрече скандалните нападки по негов адрес, пише skandalno.net.

От своя страна Азис заяви, че ако искал да бъда с Валери, това щяло да стане без никакъв проблем, а снимките които той публикувал били просто една закачка.