Какво правиш, когато те очаква едно от най-важните кино събития, а не успяваш да влезеш в дизайнерския тоалет, който си избрала преди месец?

Отговорът: предприемаш спешни и радикални мерки. В такава ситуация се оказала Джулиан Мур. Тя избрала роклята си за наградите „Златен глобус“ още щом разбрала, че е номинирана за Game Change. Но след коледните празници се качила на кантара изпаднала в паника. Нямало как да влезе в красивия и уникален тоалет, а церемонията била след две седмици, пише eva.bg.

Решението било едно – екстремна диета. И Джулиан Мур призна, че от първи януари в продължение на две седмици била само на плодови сокове. „Не е честно да раздават „Златните глобуси“ само 13 дни след Коледа. Единственото решение е на първи януари просто да спреш да ядеш и да пиеш. Така постъпих и аз. За първи път пробвах диетата от плодови сокове. Просто бях отчаяна“, сподели актрисата.

Е, в крайна сметка усилията й не бяха напразни. Не само, че влезе в стилната черно-бяла рокля на Tom Ford, но спечели и наградата за най-добра актриса в тв филм.