Бившата половинка на нападателя на Манчестър Сити Марио Балотели - Рафаела Фико, показа за първи път дъщеря си Пиа.

Италианският модел се появи на корицата на списание "Chi" с бебето на ръце. Рафаела роди в началото на месеца, 3 седмици преди термина, който бе определен за Коледа.

Балотели все още не е виждал детето си на живо, признава Фико в интервю за изданието.

"За мен Марио е безотговорен. Стигна се до там, че той не се интересува от нищо - нито от мен, нито от дъщеря си. До един момент щеше да се ожени за мен, това беше желанието и на двама ни и после изведнъж всичко се развали, не знам защо" - споделя моделът на бельо.

Тя разказва, че е изпратила няколко съобщения на Балотели - когато са започнали контракциите й, когато е влязла в родилната зала и след като е родила следобеда. Toй обаче я е потърсил чак след полунощ.

"Телефонът ми иззвъня. Казах му: "Марио, родих", а той просто отговори: "А, ОК, не ме вълнува", след което затвори. След това не съм го чувала" - казва Фико.

Тя е решена да направи ДНК тест на детето и да докаже, че то е от футболиста на Манчестър Сити, независимо дали той го иска или не.

Освен това Рафаела сподели, че не е получила никаква финансова помощ от Супер Марио, но и няма да търси такава от него.

"Вратата към дъщеря му ще бъде винаги отворена, но вратата към моето сърце е вече затворена завинаги" - завърши красивата брюнетка.

Източник: