Рафаела Фико се оплака пред италианските медии, че Марио Балотели я тормози със среднощни обаждания и обиди.

Бременната манекенка, която твърди, че бъдещото й дете е от футболиста на Манчестър Сити, разказа на дълго и широко за премеждията си по време на бременността, пише btv.bg.

"Единственото нещо, което искам от Марио Балотели, е да ме остави на мира и да спре да ми звъни посред нощ. Обажда ми се вече поне 30 пъти в малките часове и не спира да ме обижда. Нарича ме с всякакви имена, но аз съм сигурна, че той знае, че детето е негово.

Исках бременността  ми да е спокойна, но явно няма да стане. Никога не съм си мислила, че най-щастливият момент в живота ми ще е и най-трудният. Искането на Марио за ДНК бе много обидно за мен. Почувствах се унизена , но сега нямам търпение да се роди детето и да направим теста, защото аз знам, че Балотели е бащата. Той също го знае, но като види резултатите със сигурност ще се почувства много зле, че се е съмнявал.

Никога не съм очаквала Марио да изостави детето си. Той ми е разказвал, че той самият е изоставен като малък и знае колко е ужасно това, но явно не си спомня вече. Сега иска тестове, звъни късно нощем, обижда ме... В началото си мислех, че звъни, защото иска да знае как съм, но съм се лъгала", разказва Рафаела Фико през сълзи.

"Когато му съобщих новината, че съм бременна – това беше на 27 юни, точно преди полуфинала на Евро 2012 между Италия и Германия, той ми каза по телефона, че съм го направила най-щастливият мъж на света. Каза, че веднага щом се прибере в Италия ще отидем заедно на лекар, за да видим бебето... После изведнъж изчезна, а след това дойде и това искане за ДНК анализ. Мисля си, че това не са негови думи. Той беше щастлив когато му казах", размишлява моделката.

"След всичко, което се случи, аз повече не бих се събрала с Балотели. Той показа, че изобщо не ме уважава. Нито мен, нито детето. Вратата на дома ми обаче винаги ще е отворена за него, защото няма да го отделя от детето му", категорична е Фико.