Приятелката на нападателя на Манчестър Сити Марио Балотели - ослепителната италианска актриса и модел Сара Томази, е била ухажвана от министър-председателя на страната Силвио Берлускони по време на едно от т.нар "бунга-бунга" партита във вилата му в Рим миналата година.

29-годишната тъмнокоса красавица била поканена в резиденцията му Палацо Грациоли от бизнесмена Джанпаоло Тарантини - един от организаторите на разюзданите купони с компаньонки в частни имоти на собственика на футболния гранд Милан, пише

Той вече призна, че е осигурявал момичета на повикване за партитата на премиера, включително и 44-годишната елитна компаньонка Патриция д'Адарио, която твърди, че са й били платени 10 000 евро, за да прекара една нощ в леглото на Берлускони.

Сара Томази, която не е нито проститутка, нито пък е получила пари, за да присъства на купона, разказа, че скоро след пристигането си в имението била набелязана от 74-годишния премиер.

*Марио Балотели

Той първо предложил да даде едно рамо на телевизионната й кариера, а, след като разбрал, че има диплома от престижния италиански университет "Бокони" в Милано я поканил да се присъедини към неговата партия и дори да участва в изборите за Европейския парламент.

*Силвио Берлускони

"Силвио беше много впечатлен от мен и от начина, по който изглеждам. Той ми каза, че съм красива и интелигентна и, че мога да направя кариера в политиката. Берлускони е винаги готов да помогне на хората, но аз му отговорих, че искам да съм актриса."

*Сара Томази

Сара разкри, че е присъствала и на друго от партитата на Берлускони, този път във вилата му в Милано. "Имаше много красиви момичета и хора от шоубизнеса, които даваха мило и драго да получат покана за купоните. На онзи, на който бях и аз, беше пълно с момичета и някои от тях останаха цялата нощ.

*Сара Томази

"Виждах как хора влизат и излизат от стаите през цялото време, но какво са правили вътре не мога да кажа със сигурност", сподели г-ца Томази пред медиите.

*Сара Томази

Разкритията на приятелката на Марио Балотели са нов удар по Силвио Берлускони и идват само ден, след като от прокуратурата обявиха, че са проследили тайна банкова сметка, която той е използвал за разплащане с компаньонките.

*Сара Томази

В момента премиерът на Италия е разследван за предполагаеми сексуални отношения с тийнейджърка и злоупотреба със служебно положение.

*Сара Томази

Според обвинителите Берлускони многократно е бил клиент на непълнолетната мароканска проститутка Карима ел-Махут, известна като Руби, която при срещите си с него е била едва на 17 години.

*Сара Томази
 

Освен това медийният магнат е заподозрян, че е използвал служебното си положение, за да освободи момичето, след като е било арестувано за кражба.

*Сара Томази

Случаят с мароканката бе разкрит през октомври. Тогава Руби разказа пред медиите, че е спечелила 7000 евро, след като посетила едно от партитата на премиера в резиденцията му в Милано.

*Сара Томази

Що се отнася до Сара Томази, която е бивше гадже на бразилската футболна звезда Роналдиньо, тя се запозна с Марио Балотели покрай неговата сестра Абигейл. Веднъж тя споменала пред Сара, че брат й си търси "добро момиче", а Сара я попитала на шега: "Какво ще кажеш за мен?"

Вижте фотогалерия:

Сара Томази

Вижте видео: