Най-известната гръцка интернет медиа за музика tralala.gr посвети статия на Азис и неговата нова песен "Коледа", която излезе преди броени дни, но вече спечели любовта на феновете.

Топартистът на Diapason Records е първият български изпълнител, който намира място в публикациите на сайта.

Безспорен факт е, че атрактивният певец набира все по-голяма популярност в Гърция. Освен огромния му певчески талант и хитовите парчета, нестандартният му образ също се радва на огромен интерес в южната ни съседка. Две от най-успешните песни на Азис - "Сен Тропе" и "Хоп" бяха направени във варианти на гръцки от едни от най-големите звезди на музикалната сцена там – Панос Киамос и Йоргос Тсаликис и се наредиха сред най-слушаните композиции в класациите там.

Сега обаче сайтът tralala.gr реши да отдели специално внимание на родния певец не заради кавър версиите на негови парчета, а заради актуалния му авторски проект "Коледа". В статията изпълнителят на Diapason Records е наречен "суперзвездата на България", което е огромен комплимент, защото е констатирано от чужденци, които очевидно също са оценили успехите на атрактивният артист. Повод за гордост е и фактът, че Азис е първият български певец, на когото е посветен материал в интернет медиата.