Азис бил лудо влюбен в новото си гадже. Не спирал да се фука с него пред най-близките си. Азис се запознал с любимия си в Сен Тропе.

Докато си седял на масата сервитьорът му донесъл подарък – огромна бутилка вино. Азис се обърнал да погледне кой му праща скъпото вино и… изведнъж в стомаха му нахлули хиляди пеперудки които започнали да пърхат.

След като се запознали двамата се качили на лодката на щедрия любовник. От тогава са неразделни. Силните емоции от Сен Тропе, ромският славей излива в едноименната песен, която е безспорен хит. В същото време пази зорко новия си любовник от медиите. Когато излизали някъде Василка си отваряла очите на четири някой папарак да не вземе да щракне новото й гадже, пише skandalno.net.

Ромският славей пазил в тайна даже и името на новата си изгора. Суеверният Азис го било страх да не урочасат връзката му с тайния му за сега любовник. Затова Василка си служила с клишета и отклонявала въпросите с факта, че не смятала да развява мъжа до себе си като мръсно бельо.

Изпълнителят на ''Сен Тропе'' не спира да се възхищава от новата си любов. Споделял с най-близките си, че любовникът му шашкал всички с красотата и интелигентността си. Василка стигнала до великото заключение, че не е задължително силните мъже да са глупави. Моят мъж е висшист с гордост заявявал фолкпевецът.