Многостранно развитата Виктория Терзийска категорично опроверга слуховете, че ще напуска тотално проваления сериен филм „Къде е Маги?” и относително скучната поп група „Мастило”.

Когато прочела клюките по свой адрес буквално й прилошало от притеснение, защото си въобразила, че по този начин ще се изложи пред шефовете и те самите ще я натирят без много приказки.

Нейни близки издадоха, че Вики лежала близо седмица на легло с високо кръвно и за този период не била състояние да свърши каквото и да било.

След като се съвзела достатъчно, за да е в състояние да си стои на краката, веднага потърсила начини да опровергае интригантската история по централните медии.

„Тези приказки са чиста лъжа. Никога не съм си и помисляла дори да се махна от „Къде е Маги?”, а още по – малко ще разправям глупости за сериала. Аз не съм елементарен човек и не мога да говоря по толкова простоват начин. А когато разбрах, че ще напускам и „Мастило” вече наистина ми призля, толкова ли не можаха да измислят нещо по – интересно”, коментира разочарована красивата актриса и певица.

Виктория допълва, че в сериала работела с прекрасни хора, всичко там било тип – топ, просто чудесно.

Освен това от тази изява чувствала и морално удовлетворение, защото за пръв път в живота си имала шанса да участва в някаква по – различна за нейният личен опит продукция.

Припомняме, че преди седмица тръгнаха упорити слухове, че Вики от „Мастило” е решила да напусне доброволно телевизионната постановка, защото не й харесвал сценарият и дори започнала да затъпява покрай ролята си.