Вчера Минчев изпрати отворено писмо до съпруга на Антония - Александър Бередин. Семейството не закъсня с отговора си. "Нямам нищо против хората с нетрадиционна ориентация. Проблем е, когато характерът е такъв, което се отнася и за мъжете, и за жените", коментира Бередин.

Във войната Минчев-Петрова през последните дни бе замесен и руският бизнесмен Александър Бередин, съпруг на "Мис България 2009" Антония Петрова. Според думите на Лорда половинката на една от най-обсъжданите миски у нас го срещнал на светско събитие и го обидил с квалификациите "Смотаняк" и "Педераст".

Истината била, че двамата поговорили във връзка с постоянната медийна атака от страна на Минчев към Петрова. Не е имало обаче нито физическо насилие, нито обиди. Руснакът просто посъветвал родния PR да забрави името на неговата съпруга.

Според Антония причината за медийната война е фактът, че Минчев губи позиции и е в тежко финансово състояние. Затова си опитвал да си върне стари клиенти и дори в края на миналия месец й писал, за да стоплят отношенията си. Блондинката обаче е категорична, че няма нужда от неговите услуги на PR.

"Имах досег с него на няколко събития, които бяха съпътствани от скандали и грозни сцени. Затова с Александър решихме да се дистанцираме, след което негативният PR срещу мен се засили още повече", коментира Антония.

А относно съмненията за това дали е истинската "Мисис Русия", Петрова посъветва Лорд Минчев да не се самолинчува като продължава да коментира темата, пише blife.bg.

"Аз и организаторите на конкурса, ще си потърсим правата в съда, защото той подронва авторитета на короната. Истината ще се види на световната надпревара, на която само аз имам право да се явя като представителка на Русия", отсече Петрова.