Антония споделя, че след сватбата й нищо не се е променило, защото връзката им с Александър е от 6 години и двамата  се чувстват като женени. Петрова побърза да се похвали, че преди няколко дена са се пренесли в новия си дом, който се намира в центъра на София.

"В момента с Александър се пренесохме в нашия нов, просторен дом, който представлява мезонет, пентхаус, с изглед към Витоша и центъра. Обзавеждането е по последен писък на всички модни и дизайнерски решения и мебели. Направен е с много любов, изцяло по наш вкус и идеи.''

Миската, която се прочу с прозвището Мис Крокодил, все повече се замисля за деца. "Разбира се, дал Господ повече от едно! Всяка нормална жена би искала, това е част от женската ни същност. Аз съм максималист и винаги искам да успявам навсякъде и се старая да съм най-добра и в семейния живот, също така бих била и в майчиния. Съпругът ми отдавна иска деца, но се съобразява с моето желание да се развия изцяло в работата си и да имам кариера на една истинска бизнес дама"

Въпреки че Антония, често е критикувана заради влечението си към лукса и скъпите придобивки, миската заявява, че не дължи обяснения на никого, пише blife.bg.

"Това, което имам, било то бижута, недвижими имоти или вещи си е мое, трябва ли да се чувствам неудoбно от този факт пред някой, който няма?! Аз не натрапвам вещите си пред хората. Лошо ли е човек да има? Аз мисля, че не. В крайна сметка не съм купила нищо с парите на данъкоплатенца, а с лични мои средстава, така че никой не може да ми държи сметка."